Retele de date

REȚELE DE DATE

Tot mai multe companii opteaza pentru crearea unei retele locale in cardrul firmei. Principalul beneficiul il reprezinta securitatea datelor companiei – prin gazduirea e-mailurilor, aplicatiilor diverse necesare firmei (CRM, aplicatii de contabilitate ), solutii de back-up sau a site-ului web.

Nativ Solution vă pune la dispoziție soluții complete în crearea și administrarea unei rețele de date pentru firma dumneavoastră ce constau în: analiza nevoilor companiei, consultanța în achiziția echipamentelor, achiziția echipamentelor, instalarea, configurarea, mentenanța și administrarea lor.

1. PROIECTAREA RETELEI

Primul pas constă în setarea obiectivelor și nevoilor dvs., în funcție de aceste aspecte, alegem apoi platforma optimă pentru construirea site-ului.

2. INSTALARE SI CONFIGURARE

Pasul următor constă în stabilirea conținutului ce se va regăsi pe site. Apoi pe baza acestuia, vom construi un o schița a site-ului pe care dvs. o aprobați

3. MONITORIZARE

Următorul pas constă în realizarea propriu zisă a site-ului, pe platforma optimă cerințelor dvs. și cu funcționalitățile agreate de comun acord.

4. ADMINISTRARE

In ultima etapa, lansam site-ul asigurandu-ne ca este optimizat SEO si indexat de catre motoarele de cautare.