Web Design
Contacteaza-ne

Site de prezentare

Nativ Solution oferă servicii complete de creare siteuri de prezentare ce includ toate funcționalitățile necesare succesului afacerii dvs. în mediul online.

Serviciul de creare website de prezentare include domeniul.ro, design personalizat, optimizare pentru telefoane mobile și tablete, număr nelimitat de pagini web precum și unelte de a intra în contact cu potențialii clienți ( formulare de contact, soluții de chat online sau Whatsapp ).

Timpul de realizare al unui site de prezentare este cuprins între 10-20 zile și include suport nelimitat, precum și panou de administrare și statistici ale vizitatorilor.

Magazin on-line

Comerțul online în România este în creștere an de an, iar acum este mai simplu că niciodată să ai propriul magazin online și să îți vinzi produsele doar cu câteva click-uri.

Nativ Solution oferă servicii complete de creare magazin online pe platforme de e-commerce consacrate ce oferă ușurință în administrare cât și costuri scăzute.

Pe lângă partea de design personalizată a magazinului, oferim și facilități în folosirea și administrarea magazinului online ce includ administrarea ușoară a produselor, rapoarte detaliate, integrări cu procesatoare de plata și curieri, precum și instrumente de marketing ( newslettere, vouchere, promoții )

1. Analiza proiectului

Primul pas constă în setarea obiectivelor și nevoilor dvs., în funcție de aceste aspecte, alegem apoi platforma optimă pentru construirea site-ului.

2. Conținut și design

Pasul următor constă în stabilirea conținutului ce se va regăsi pe site. Apoi pe baza acestuia, vom construi un o schița a site-ului pe care dvs. o aprobați

3. Construire site-ului

Următorul pas constă în realizarea propriu zisă a site-ului, pe platforma optimă cerințelor dvs. și cu funcționalitățile agreate de comun acord.

4. Lansare

In ultima etapa, lansam site-ul asigurandu-ne ca este optimizat SEO si indexat de catre motoarele de cautare.

Ai nevoie de un website pentru afacerea ta ?